ШАНОВНІ БАТЬКИ!
НАПОВНЮЄМО РЕЄСТР
ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ РАЗОМ!

Реєстр створений для спрощення процедури реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання мешканців нашої громади.
Саме завдяки функціонуванню Реєстру громада отримала можливість надавати адміністративні послуги, в тому числі з реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання, оформлення та видачі відповідних довідок, за короткий проміжок часу.
Окрім того, Реєстр забезпечує наявність актуальної інформації щодо зареєстрованого місця проживання членів Вашої сім’ї в інших державних інформаційних ресурсах, зокрема і в застосунку «Дія». Це, в першу чергу, необхідно для забезпечення прав і свобод дітей, які у 14-річному віці отримують паспорт громадянина України.
Реєстр наповнюється щоденно. Проте, для повноцінного функціонування, внесена в автоматичному режимі інформація потребує актуалізації. З цією метою запрошуємо Вас до органу реєстрації для уточнення відомостей щодо Вас та Ваших дітей. При собі слід мати наступні документи: – паспорт громадянина України;  – свідоцтво про народження дитини; – будинкова книга (за наявності).
Наші контакти: пр.Червоної Калини, 13, м.Конотоп, тел.: (05447) 6 33 19. Центр надання адміністративних послугКонотопської міської ради. Режим роботи: Понеділок, середа, п’ятниця, субота з 8.00 до 15.00. Вівторок, четвер – з 8.00 до 17.00
Ваші персональні дані будуть оброблені та збережені відповідно до вимог З У «Про захист персональних даних».

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *